Eressi. Dé werkplek specialist.

In het nieuws komt het regelmatig voorbij. Mensen die met de computer werken ontwikkelen lichamelijke klachten. Zeker met het vele thuiswerken, zien wij een toename van klachten. Bij Eressi helpen wij u klachten te verminderen of zelf te laten verdwijnen. Zo kunt u weer lekker aan het werk.

Online thuiswerkplek analyse
We hebben bij Eressi het gemak van de online- werkplekanalyse. Maak vooraf foto’s e/o een video van de werkplek en vul de vragenlijst over je werk(plek) in. Stuur deze gegevens naar ons door en wij maken de analyse en geven advies.
In een online gesprek van 30 minuten lopen we samen de knelpunten van de werkplek door. Onder andere de werktijd, werkdruk, werktaken, werkstress en de werkplek uiteraard.
Kosten 39,95euro.
De kosten hiervan worden mogelijk (deels) vergoed door uw aanvullende verzekering fysiotherapie, of vraag naar de mogelijkheden bij uw bedrijf om deze kosten te vergoeden.

Maak nu een afspraak via info@eressi.nl of bel naar 0229-262639

Online thuiswerkplek analyse bij klachten
Vaak zijn een gespannen houding of hoofdpijn voortekenen van een blessure die op de loer ligt. In een fysiotherapeutisch onderzoek door een arbeidsdeskundige fysiotherapeut worden eerst uw klachten in beeld gebracht. Aan de hand van uw klachten en ingevulde vragenlijst worden adviezen gegeven om uw werkplek goed in te richten voor u. U komt dus eenmalig bij ons in de praktijk voor een intake van 30 minuten, waarna er een online gesprek volgt om mee te kijken bij uw werkplek.
Kosten 69,- euro.
De kosten hiervan worden mogelijk (deels) vergoed door uw aanvullende verzekering fysiotherapie, of vraag naar de mogelijkheden bij uw bedrijf om deze kosten te vergoeden.

Uitgebreide werkplek analyse (o.a. met EMG onderzoek) bij uw bedrijf of thuis. Uitgebreider onderzoek nodig? Of wilt u dat we bij u op de werkvloer (of thuis) komen. Vraag naar de mogelijkheden.

Kijk alvast naar onze thuiswerktips
– voor het werken met een laptop op https://www.youtube.com/thuiswerktips1
– voor het instellen van de hoogte en afstand van de monitor: https://www.eressi.nl/thuiswerktips2/