Coaching

Wat is Eressi coaching

Zoekt u hulp om uw doelen te bereiken? De lat lager kunnen leggen, beter omgaan met feedback, of meer balans vinden in werk en prive? Het zijn slechts enkele mogelijkheden die we met coaching kunnen bereiken. Wat zou u willen bereiken?

Direct aanmelden? Dan kan. Bel naar 0229-262639 of mail naar info@eressi.nl

Eressi coaching & perfectionisme… mijn verhaal
“In mijn werk als fysiotherapeute heb ik meegedaan aan een tevredenheidsonderzoek.
Dit onderzoek werd gehouden onder mijn patiënten. Zij hebben een beoordeling gegeven en geheel anoniem zijn deze gegevens bij mij terecht gekomen in mooie grafieken.
Bijna alles was in orde… ik kreeg zelfs een 9 van mijn patiënten!

Helaas kon ik er zelf niet tevreden mee zijn. 1 van de punten scoorde onder het gemiddelde… Pas toen ik erop werd gewezen door mijn collega besefte ik dat ik mezelf in de weg zat. Hoe kun je nou niet trots zijn op zo’n rapport?!
Op dat moment besefte ik dat ik graag minder last wilde hebben van mijn drang om alles goed te doen. Vandaag de dag zie ik het als mijn kracht. Ik zet het alleen af en toe even op een juist spoor”

fysiotherapeute van Eressi

Bij Eressi Coaching gebruiken wij de Solution Focus methodiek. Hierbij gaan we uit van de momenten wat er wel lukt en is verbeterd. Doel van de coaching is dat u het beste uit uzelf haalt. U brengt zelf situaties in die relevant zijn voor de coaching. Tijdens de coaching kijken we samen of u op de goede weg bent uw doelen te realiseren. Durft u de stap te zetten?

Fout: Contact formulier niet gevonden.