Bedrijven

Al jaren helpen wij bedrijven om hun ziekteverzuim te verlagen. We begeleiden werknemers individueel (ook buiten kantooruren), voeren werkplekanalyses uit en geven workshops op locatie. Met name gericht op de verbetering van de eigen verantwoordelijkheid van de werknemers. Lees hieronder over onze mogelijkheden. Waar kunnen wij binnen uw bedrijf mee helpen?

Wat kunnen wij u bieden:

 • Individuele fysiotherapie. Vaak is een afspraak binnen 24 uur mogelijk, eventueel ook buiten kantooruren. Dit kan zowel bij ons in de praktijk of eventueel bij u op kantoor.
  Indien er meerdere werknemers lichamelijke klachten ervaren is er ook een mogelijkheid om een inloopspreekuur in te plannen binnen het bedrijf.
 • Workshops. De voorlichting duurt ongeveer 1,5 uur. (*vanaf €425,-)
  ‘De werkplek’: We adviseren niet alleen een goede werkhouding, maar benadrukken juist waarom deze zo belangrijk is. Deze training vergroot het bewustzijn van de werknemer en ze leren wat ze zelf kunnen doen om het risico op klachten te verminderen.
  – ‘Effectief omgaan met stress’: Deze training geeft inzicht in wat stress eigenlijk is en hoe je stress herkent. Tevens krijg je handvatten aangereikt, waardoor je beter met stress om kunt gaan en daardoor klachten kunt voorkomen.
  – ‘Mindfulness’: In deze korte introductietraining brengen we meer aandacht naar het nu. Een bewezen effectieve methode om stress te verminderen. Bovendien een fijne manier voor teambuilding en om de werksfeer te verbeteren.
 • Werkplekanalyse. We zien regelmatig werkplekken die voorzien zijn van de beste bureaus en stoelen. Echter staan deze vaak verkeerd ingesteld of worden verkeerd gebruikt. Hetgeen alsnog klachten kan veroorzaken!
  – Een basis werkpekanalyse is al mogelijk vanaf €89,-**. In 30 minuten stellen wij de werkplek in zodat de werknemer een goede werkhouding aan kan nemen. Tevens wordt er een korte risicoanalyse gemaakt van de werkzaamheden.
  – Bij klachten maken we altijd gebruik van een uitgebreide intake. (60 minuten) Aan de hand hiervan stellen we de werkplek in gericht op het verminderen en voorkomen van klachten.
  – Bij specifieke werkzaamheden (o.a. fysiek zwaar werk) is er de mogelijkheid om ons mee te laten kijken op de werkvloer en ter plekke advies te geven.
  Aanvullend kan er gebruik gemaakt worden van MG (ElektroMyoGrafie) om de spierspanning in kaart te brengen.

Wacht niet tot het ziekteverzuim stijgt, maar werk ter preventie daarvan. Voorkomen is beter dan genezen!

Bent u ook benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op. 0229-262639 of mail naar info@eressi.nl

* Workshops in een straal van 10km van Eressi en maximaal 10 personen.
** bij minimaal 5 werkplekken tegelijkertijd, in een straal van 10km van Eressi