Werken bij Eressi

Wij zijn op zoek naar een leuke, ondernemende, zorgzame fysiotherapeut die zin heeft in een uitdaging bij ons in de praktijk. Wij zijn een kleinschalige praktijk en vinden persoonlijke aandacht voor onze patiënten erg belangrijk.

We zoeken een algemeen fysiotherapeut die goed bij ons team past, maar een specialisatie is een pré. Het liefst zoeken we iemand die ook zijn eigen weg wil gaan. Dus zelf bepalen hoeveel uren je gaat maken, welke ‘soort’ patiënten wil je zien en behandelen.

Het gaat in eerste instantie om ongeveer 8-16 uur per week. Deze uren zijn in overleg flexibel in te plannen. Het is de bedoeling de komende tijd deze uren uit te breiden. ZZP, freelance of loondienst is bespreekbaar.

Eressi bestaat sinds 2001 en is al jaren een begrip in Hoorn e.o. Eressi is een kleinschalige praktijk met 2 behandelruimtes waar we met 3 therapeuten werken. We werken met zorg en aandacht voor onze patiënten. Behandelingen bij Eressi bestaan uit (psychosomatische- en oedeem) fysiotherapie, voedingsadvies, coaching en massage (sport- en ontspanningsmassage).

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan, Freelance / zzp. Parttime uren: 8-16 per week

Wil je meer informatie of wil je bij ons werken, stuur dan een berichtje naar info@eressi.nl t.a.v. Anita van Lieshout.

Wie weet tot ziens!