Amber Jesterhoudt

Mijn naam is Amber Jesterhoudt, ik ben 21 jaar en woon in Zwaag. Ik ben erg sportief en zit al vanaf jongs af aan op turnen en voetbal. Daarnaast ben ik een dierenliefhebber en hebben wij thuis heel wat katten rondlopen. Verder vind ik het leuk om te lezen, spelletjes te spelen, puzzels op te lossen en lekkere boswandelingen te maken.

Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding tot Fysiotherapeut en ben bezig met het schrijven van mijn eindopdracht. Ik vind het erg fijn om naast school in de praktijk te werken. Leuk dat ik bij Eressi als masseuse aan de slag kan!

Ik ben de opleiding fysiotherapie gestart, omdat ik geïnteresseerd ben in het menselijk lichaam en bewegen. Daarnaast vind ik het leuk om mensen te helpen en praktisch bezig te zijn. Tijdens mijn studie heb ik een aantal cursussen gevolgd, waaronder kinesiotaping. Daarnaast was ik vorig jaar teamfysiotherapeut bij de jeugd van Ajax. Dit jaar ben ik reserve en val in waar nodig. Hierdoor zie ik ook de zaterdagamateurs en meidenteams. Ik vind het erg leuk om bezig te zijn en mijn ervaringen en kennis uit te breiden.

specialisme:
– kinesiotapen
– sportmassage
– ontspanningsmassage
– triggerpointmassage