Fit door de zomer!

Je energiek voelen en lekker in je vel zitten. Dat kun jij ook! Mijn naam is Anita en ik werk als voedingsdeskundige bij Eressi. Veel mensen hebben het idee dat je slank moet zijn om je lekker te voelen. Dat hoeft helemaal niet! Er is op internet (en alle socials) heel veel informatie over voeding. Vaak zoveel dat we door de bomen het bos niet meer zien. Is brood nou een dikmaker? En mag ik uberhaupt nog wel koolhydraten?
Diƫten werken vaak op korte termijn, maar op lange termijn zijn we toch geneigd om weer in ons oude patroon (en valkuilen) te stappen. Ik werk graag vanuit jouw voedingspatroon en help je door (vaak relatief moeiteloze) aanpassingen een eerste stap te zetten.

Leg de lat niet te hoog. Een kleine aanpassing kan al zoveel verschil maken! Soms is goed beter dan perfect. Wil jij ook weten hoe we jouw voedingspatroon kunnen aanpassen om je energieker te voelen en lekkerder in je vel te zitten? Neem contact met me op, dan kan ik je helpen zodat ook jij je lekkerder voelt!