Workshops

Bij Eressi bieden we een verscheidenheid aan workshops aan. Hier ziet u enkele van de mogelijkheden. Deze workshops worden zowel in onze praktijk als op locatie bij bedrijven en sportverenigingen gegeven. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte, kunt u contact opnemen met Anita.

Meld u nu aan!

Workshop over RSI en het instellen van de (thuis)werkplek
Wilt u meer leren over hoe u RSI kunt voorkomen en uw (thuis)werkplek optimaal kunt instellen? Schrijf u dan nu in voor onze workshop! Tijdens deze interactieve sessie leert u alles over ergonomie, het belang van een goede werkhouding en praktische tips om RSI te voorkomen. Verhoog uw productiviteit en verminder klachten door de juiste aanpassingen te maken aan uw werkplek. Schrijf u snel in en investeer in een gezonde en comfortabele werkomgeving!

Workshop over stress en ontspanning
Bent u op zoek naar manieren om stress te begrijpen en ermee om te gaan? Schrijf u dan in voor onze workshop over stress! Tijdens deze sessie zullen we dieper ingaan op wat stress precies is, hoe het u beïnvloedt en belangrijker nog, hoe u stress effectief kunt aanpakken. Ontdek praktische tips en technieken om uw stressniveau te verlagen en beter in balans te blijven. Neem de controle terug over uw leven en schrijf u vandaag nog in voor deze waardevolle workshop!

Workshop over mindfulness
Ontdek de kracht van mindfulness tijdens onze workshop! Leer hoe u bewust in het moment kunt leven en meer rust en focus kunt vinden in uw dagelijks leven. Laat stress en spanning achter u en ervaar meer innerlijke rust en balans. Schrijf u nu in voor onze workshop en begin uw reis naar een meer mindful leven.

Workshop over de overgang
Een niet vaak besproken onderwerp. De Overgang. Wij gaan het er juist wel over hebben! Het is een reis door een transformerende levensfase. Leer over de fysiologische en emotionele veranderingen, en krijg praktische tips om deze fase soepeler te doorlopen. Deze klachten moeten toch serieus genomen worden, al is het maar voor uzelf!

Workshop over voeding
Bereid u voor op de zomer met onze workshop! In deze motiverende sessie ontdekt u alles over gewichtsverlies, het maken van gezonde keuzes en het doorvoeren van subtiele verbeteringen in uw dieet. Geen extreme diëten, maar haalbare aanpassingen in uw huidige eetpatroon. Voel u goed door bewust en prettige keuzes te maken. We zullen onderwerpen behandelen zoals emotie-eten, wat is gezond eten, verschillende soorten honger en de invloed van stress.

Datum: nader te bepalen, volg de website voor updates, of registreer vrijblijvend, dan ontvangt u de informatie.
Locatie: Eressi, Zuiderdracht 28A Oosterblokker,
kosten: 24,95 per workshop.
Groepsgrootte: 4 á 5 personen.

In de komende periode worden er verschillende workshops aangeboden. Heeft u interesse in een van onze workshops laat het ons weten, dan houden we u op de hoogte.

Meld u nu aan!