Wie is Eressi

Wij zijn een gezellige kleinschalige praktijk met een team van 3 therapeuten; Eva Groen, Anita Leek en Anita van Lieshout. Elk hebben wij ons eigen werkgebied, maar de overeenkomst is dat we allemaal werken met zorg en aandacht voor onze patiënten. Persoonlijke zorg vinden we heel belangrijk.
Behandelingen bij Eressi bestaan uit (psychosomatische- en oedeem-) fysiotherapie, voedingsadvies, coaching, en massage (sport- en ontspanningsmassage). Doordat we behandelingen kunnen combineren kunnen we samen met u zoeken naar een behandeling die bij u past.
Wat betekent Eressi?
Eressi staat voor RSI. De oprichting van Eressi door Anita van Lieshout was in 2001 en was vooral gericht op bedrijven en het geven van voorlichting  over RSI. Vandaar dus ook de naam. Een paar jaar later (2005) is de praktijk voor fysiotherapie erbij gekomen. De naam hebben we gehouden. Lastig om te onthouden, maar heel makkelijk om te herkennen 😉

Wij zijn BIG-geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.