Sharon Lankhorst – Kamphuis

 

Mijn naam is Sharon Lankhorst-Kamphuis en ik woon met mijn man en twee dochters in het mooie Wervershoof, aan de rand van het IJsselmeer. Sinds maart 2015 werk ik met veel plezier als algemeen fysiotherapeut bij Eressi. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in diverse praktijken in de regio. Ik heb affiniteit met o.a. sportblessures, postoperatieve revalidatie en zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten.Naast mijn werk als fysiotherapeut geef ik ook nog zwangerschapscursussen en ben ik op het sportieve vlak bezig met volleybal en hardlopen.

Opleiding – Cursus

 • 2015                  cursus Bekkenbodemklachten in de reguliere fysiotherapiepraktijk
  cursus Hardloopblessures
 • 2014                  cursus Patiëntenvoorlichting
  cursus Valpreventie bij ouderen
  cursus Heupartrose en heupartroplastiek
  cursus Schouder: innovatieve differentiaalonderzoek
  cursus Chronische Pijn en Complex Regionaal Pijnsyndroom type I (CRPS-I)
  cursus Acuut Knieletsel
  cursus Voorste-kruisbandruptuur
  cursus Zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn
 • 2013                  Schouderinstabiliteit
 • 2011                  Bekkenpijn
 • 2010                 Medical Taping: Orthopedisch en neurologisch tapen
 • 2008-2011       HBO Fysiotherapie, Hogeschool van Amsterdam