Aanvullend verzekeren in 2023

Eressi heeft in 2022 een contract met vrijwel alle zorgverzekeraars. Toch willen wij u vragen dit jaar uw keuze van de zorgverzekering bewust te maken. U vindt hier meer informatie over de verschillende verzekeringen.

WIST U DAT….
….De kostprijs van een behandeling fysiotherapie gemiddeld op 43 euro ligt per behandeling in 2023? (Gupta onderzoek)
….Als wij u naar de kostprijs behandelen, wij u nog maar 20 minuten kunnen behandelen?
….Zorgverzekeraars steeds meer eisen aan ons gaan stellen waar wij niet aan kunnen voldoen?

In 2023 hebben wij geen contract meer met de volgende verzekeringen: Zorg&Zekerheid, Menzis en Caresq.

Bij welke zorgverzekeraar zit u?

U bent altijd welkom!
Indien wij geen contract meer sluiten met de verzekering die u heeft, dan bent u nog steeds bij ons van harte welkom! Er zijn dan 3 opties:

  1. U besluit over te stappen naar een verzekering (opzeggen voor 31 december, aanmelden vóór 31 januari 2023) waar wij wel een contract mee hebben. U betaalt dan geen eigen bijdrage per behandeling.
  2. U blijft bij uw huidige verzekering. U dient zelf de rekening in en betaalt per behandeling een gedeelte zelf (ongeveer 25% tot 50% afhankelijk van uw verzekering).
  3. U kiest voor een andere fysiotherapiepraktijk die wel een contract hebben met de verzekeraar van uw keuze. (dit hopen wij natuurlijk niet 😉

WIST U DAT….
….Wij worden afgerekend op het aantal behandelingen dat wij u in de praktijk hebben?
….Fysiotherapie bewezen effectief is om veel duurdere zorg (bezoeken aan huisartsen en specialisten) te verminderen?
….Wij al jaren een klanttevredenheidsonderzoek doen onder onze patiënten? Wij scoren al jaren boven de 9,5 en zijn daar best een beetje trots op.

Het belangrijkste voor ons is dat wij u de beste zorg kunnen bieden die mogelijk is. Wij zullen u altijd doorsturen indien nodig, maar ook extra tijd uittrekken als wij dat nodig vinden. Zo nemen we voor u de tijd, werken we zelf fijn en kunnen we patiënten prettig helpen!

We zien u graag in de praktijk. Mocht u vragen hebben, stel ze gerust!
Groetjes team Eressi,
Sonja, Jacky, Eva en Anita