Sonja Evers

Mijn naam is Sonja Evers, ik ben oefentherapeut bij Eressi. Ik woon in Zwaag samen met mijn man en twee zoontjes. Sinds 1998 heb ik een eigen praktijk in Amsterdam- Oost waar ik nu twee dagen per week werk. Vanaf oktober 2021 zal ik op donderdag bij Eressi gaan werken.
Mijn specialisaties zijn vooral gericht op het begeleiden van mensen met chronische pijn of chronische ziekten en volwassenen met slaapproblemen.

Mijn motto is: Do it yourself! Waarbij het belangrijkste is dat jijzelf bewust wordt, snapt en voelt wat je zelf kunt doen om jouw situatie te veranderen. Ook als klachten niet over gaan is een aanpassing in houding, leefstijl en het anders leren omgaan met deze klachten heel waardevol om met meer plezier je dagelijkse bezigheden te kunnen blijven doen. En een goede nachtrust heeft heel veel voordelen!

In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn mannen op pad in het kader van “Pluk de dag” en ik hou van wandelen, edelsmeden en reizen.

2017 Cursus Pijnanalyse
2015 NOI UK: Explain Pain en Protectometer . Docent: David Butler (auteur Explain Pain)
2015 Cursus Slaapoefentherapie
2013 Netwerk training oefentherapeuten chronische pijn
2013 – 2014 Bachelor of Science Oefentherapie, Hogeschool van Amsterdam Maatwerktraject Bachelor voor afgestudeerde oefentherapeuten
2002 – 2005 Bewegingswetenschappen Faculteit Bewegingswetenschappen, Vrije Univ ersiteit Amsterdam
2001 ITON: Pijn en pijnbehandeling
2000 NPI: Oefentherapie bij spanningshoofdpijn
1994 – 1997 Opleiding voor oefentherapie Cesar te Den Dolder, Hogeschool Utrecht