Jacky van Splunteren

Mijn naam is Jacky van Splunteren geboren in 1992 in Zaandam. Sinds 2022 woon ik samen met mijn vriend en onze hond in Hoorn. De interrese in het menselijk lichaam is ontstaan tijdens mijn (top)sportcarrière in de atletiek. In 2013, na het afronden van mijn opleiding tot fysiotherapeut, heb ik direct besloten om mijn kennis verder te vergroten en door te studeren en de master manuele therapie te doen.

Ik ben een gepassioneerde manueel therapeut met expertise op het gebied van de schouder en wervelkolom gerelateerde gezondheidsproblemen. Hierbij kan gedacht worden aan: hoofdpijn, nekpijn, heupklachten, stijfheid in de bovenrug. Vanuit de manueel therapie wordt je opgeleid om verder dan bijvoorbeeld de elleboog te kijken. Hoe maak je gebruik van je pols, is je bovenrug wel vrij om te bewegen etc. Dit maakt dat ik altijd kijk naar de persoon achter de pijn. Ik sta voor een optimale persoonlijke begeleiding. Dat we samen op zoek te gaan naar de diepere laag achter het gezondheidsprobleem en dan in overleg werken aan een oplossing.

In mijn vrije tijd besteed ik tijd aan: zelfontwikkeling, heerlijke wandelingen met mijn hond en vriend maken, toeren op de motor, bewegen (zumba, salsa dansen, yoga, hardlopen, wielrennen, skaten), lezen, afspreken met dierbaren en daarnaast reis ik graag naar andere landen en culturen.

Mijn motto is: De belangrijkste persoon in jouw leven ben je zelf!
Dit kan misschien direct en egoïstisch overkomen, maar als jij niet goed voor jezelf zorgt kun je (op den duur) ook niet goed voor anderen zorgen. Gun het jezelf om helemaal te zijn wie je bent, wees lief voor jezelf.