Eressi verhuist 17 januari naar de Zuiderdracht 28A

Gehoord? Gelezen? Gezien? Het klopt, Eressi gaat verhuizen. Vanaf maandag 17 januari zien we u graag op de nieuwe locatie. Gelukkig blijven we dicht in de buurt! Het nieuwe adres is: 

Zuiderdracht 28 A
1696AL Oosterblokker 

Wat betekent dit voor u?
Er verandert voor u niet veel, behalve de locatie. Ook in 2022 hebben we een contract met alle verzekeraars. En wij (Sonja, Eva en Anita), blijven uw therapeut. Met trots willen we u dan ook ontvangen in de nieuwe praktijk!


Met de fiets:
Het fietspad achterin de Kersenboogerd (naast het honden-uitlaat-veldje) komt precies uit op onze locatie. U vindt daar een groot bord met Eressi Fysiotherapie met een pijl richting de praktijk. Dat kan niet missen 😉
Er is een speciale fietsers-oversteek plaats.

Met de auto
Vanuit Hoorn80 / Schellinkhout:
De praktijk bevindt zich aan uw rechterkant direct na de fietsersoversteekplaats.

Vanuit de Bangert / Intratuin:
De praktijk bevindt zich aan uw linkerhand. De praktijk en parkeerplaatsen bevinden zich direct vóór de fietsersoversteekplaats. De ingang van de praktijk bevindt zich vóór de fietsersoversteekplaats.

Parkeren. 
Er is gratis parkeergelegenheid.
Langs de weg kunt u makkelijk uw auto parkeren. Wilt u liever bij ons op de oprit parkeren? Dat kan dat uiteraard ook. Op de afbeelding hieronder ziet u alvast waar u kunt parkeren.
Wilt u liever de auto in de Kersenboogerd parkeren? Dat is ook mogelijk. Als u uw auto parkeert bij het John Raedeckerhof, loopt u langs het hondenuitlaat-veldje naar de praktijk toe.    

plattegrond parkeren zuiderdracht

Met openbaar vervoer:
Bus 14 stopt bij bushalte Charlotte van Pallandthof. Vanaf hier loopt u langs het hondenuitlaat-veldje. U komt uit bij de fietsersoversteekplaats. Daar ziet u het bord van de praktijk.

Bepaal hier uw route met de fietsGoogle Maps
Bepaal hier uw route met de autoGoogle Maps