Eressi is open voor alle zorg!

Update 26-02-2021
Onze praktijk is geopend voor alle zorg. Zowel fysiotherapie, voeding, coaching als massages (sport- en ontspanningsmassages). Zowel fysiotherapie, voedingsadvies als coaching is ook online mogelijk.
In de praktijk werken wij met een mondkapje en verwachten dat u deze ook gebruikt. Als u zelf een goed mondkapje heeft mag u die zelf meenemen. Heeft u die niet, dan hangt er eentje voor u klaar in de praktijk. We besteden zoals u van ons gewend bent extra aandacht aan de hygiĆ«ne en de ventilatie is goed geregeld. 

Wilt u een afspraak maken? Dat kan dus gelukkig! Stuur een mailtje met uw telefoonnummer naar info@eressi.nl of bel naar 0229-262639. Indien u naar de praktijk komt vragen we onze richtlijn goed door te lezen. Kom niet indien u klachten heeft! lees meer…