Afscheid Sharon

Sharon was afgelopen week voor het laatst bij ons in de praktijk. Hieronder een kort berichtje van haar.

Lieve (oud)patiënten,

Na bijna zes jaar ga ik Eressi verlaten. Een nieuwe uitdaging binnen de fysiotherapie kwam op mijn pad en na goed nadenken heb ik besloten deze uitdaging aan te gaan. Het afscheid nemen van de praktijk, patiënten en mijn collega’s Eva en Anita is zeker niet makkelijk. We hebben mooie jaren beleefd, lief en leed gedeeld, met een lach en soms ook een traan.
Ik kijk dan ook met een trots en voldaan gevoel terug op mijn jaren bij Eressi en ik ben blij mijn bijdrage te hebben kunnen leveren in deze fijne praktijk.

Ik wil Eva en Anita bedanken voor de fijne samenwerking, het sparren en leren van elkaar. En niet te vergeten de vele gezellige etentjes, waar we meer dan eens als laatsten de deur uit gingen. En tot slot wil ik alle patiënten bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren.

Lieve groet, Sharon