Aanbieding. Gratis flesje massage-olie bij aankoop van een complete warmtesjaal!

Bij Eressi zijn we heel trots dat we u de warmtesjaal kunnen aanbieden.
Verminder stramme en strakke spieren in de nek en schouders. Val beter in slaap of gebruik de sjaal gewoon voor een stukje extra ontspanning. Alles is mogelijk met de warmtesjaal. Vele patiĆ«nten gingen u al voor! De lengte is ongeveer 160cm en ruim genoeg om ook goed om uw middel/onderrug te kunnen knopen.

De warmtesjaal is speciaal gemaakt voor onze praktijk en dus exclusief verkrijgbaar bij Eressi.

Van 18 november tot en met 20 december ontvangt u een heerlijke massage-olie gratis bij uw bestelling van de warmtesjaal! Bestel ‘m hier direct

Liever een lekkere sport- of ontspanningsmassage cadeau geven? Wij hebben al cadeaubonnen vanaf 10 euro in een leuke geschenkverpakking. Stuur ons een mailtje met uw wensen en wij zetten het voor u klaar! info@eressi.nl