Corona update 13 oktober 2020

U kunt bij ons gewoon terecht zoals u gewend bent. Onze praktijk blijft open voor alle zorg. Sinds het begin van de coronatijd werken wij al met mondkapjes. Voor uw en onze eigen veiligheid.

Mocht u zelf over een mondkapje beschikken, neem deze mee. Dat waarderen we zeer. Heeft u er (nog) geen, of bent u hem vergeten? Dan hebben wij er een voor u klaarliggen.

Richtlijn praktijk Eressi ivm Corona

Bij Eressi hanteren we duidelijke maatregelen indien u naar de praktijk wilt komen. Wij vragen u om deze richtlijnen helemaal door te lezen. Wilt u direct een afspraak maken? Stuur dan een mailtje naar info@eressi.nl met uw telefoonnummer, dan nemen wij contact met u op.
Indien mogelijk zullen wij nog steeds behandelen dmv videoconsult.

Wat kunt u van ons verwachten:

 • Wij zorgen dat de fysiotherapeut die u behandeld fit is. Indien dit niet het geval is zal de behandeling worden overgenomen door een collega.
 • Wij werken zoveel mogelijk met 1 therapeut tegelijk, hierdoor hebben we de mogelijkheid om extra te ventileren en hoeft u niet in de wachtkamer plaats te nemen. Wij dragen een mondkapje voor uw en onze veiligheid.
 • Indien wij met 2 therapeuten tegelijk werken, proberen wij zoveel mogelijk op andere tijdstippen te beginnen. Zo komt u geen andere patiënten tegen.
 • Hygiëne in de praktijk is altijd goed geregeld. Ivm corona maken wij de deurkrukken, armleuningen en behandelbanken na iedere patiënt extra schoon.
 • Indien u een afspraak afzegt ivm verkoudheidsklachten zal deze afspraak niet in rekening gebracht.

Wat verwachten wij van u:

 • Wilt u zo vriendelijk zijn om bij binnenkomst de handen te desinfecteren. In de wachtkamer staat een krukje met desinfecterende lotion.
  Óf bij binnenkomst direct de handen te wassen bij het toilet. U kunt de handdoekjes gebruiken om de handen te drogen. Deze mogen in de bak naast het toilet.
 • Er ligt in de praktijk een mondkapje voor u klaar. Wij vragen u deze direct na het handen wassen op te zetten voor uw en onze veiligheid.
 • Uiteraard vragen wij de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. Het is voor ons en onze patiënten van belang dat u niet naar de praktijk komt indien u klachten (koorts, hoesten, verkoudheidsverschijnselen) ervaart.
 • In de wachtkamer staat een prullenbak waar u uw mondkapje in kunt deponeren na de behandeling. Uiteraard mag u het mondkapje ook meenemen en thuis pas weggooien. Let goed op de richtlijnen over het juist gebruiken van een mondkapje. https://www.youtube.com/watch?v=3uc9pjgYpfw
 • Als laatste vragen wij u om stipt op tijd te komen. Dan hoeft u niet plaats te nemen in de wachtkamer en kunt u direct na het handen wassen de behandelkamer binnenlopen. Dus niet te laat, maar ook niet te vroeg!

Laten we om elkaar blijven denken en blijf gezond!

Lieve groet,
Eva, Sharon en Anita