Streeft u naar een gezond gewicht?

Afvallen zonder dieet is de beste manier om blijvend kilo’s kwijt te raken. Er is een groot aanbod van diëten die allen beloven om in korte tijd veel kilo’s te verliezen. De meeste diëten leveren een tekort aan voedingsstoffen door eenzijdige voeding. Daarnaast leert men niet om het eetpatroon te veranderen en valt men vaak terug in oude eetgewoonten met als gevolg dat de kilo’s er weer aanvliegen! Verantwoord afvallen is afvallen met een blijvend ander eetpatroon. Daarnaast is lichaamsbeweging erg belangrijk.

We helpen u na een uitgebreide intake, graag met het geven van een deskundig advies op maat gericht op het verbeteren van uw leef- en eetgewoontes.

De voordelen van onze werkwijze:
–              Geen dure maaltijdvervangers
–              Geen crashdieet of honger lijden
–              Gewoon lekker eten!

Wij zijn aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulente Nederland. De begeleiding door de BGN gewichtsconsulent wordt door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.
Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar!

Voedingsbegeleiding…. Samen!!
Uit onderzoek is gebleken dat goede voornemens op het gebied van beweging en voeding beter vol te houden zijn met begeleiding. En nog aangenamer wordt wanneer u het samen met iemand uit uw omgeving doet. Uw partner, vriend of vriendin? Of met een hele groep?
De kosten voor groepsbegeleiding zijn 49,50 euro per maand per persoon. Tijdens het traject van 4 maanden krijgt u een weegschaal te leen met handige app, tips en adviezen rondom beweging en een uitgebreid individueel voedingsadvies.

 

 

—————.

Algemene info:

Iedereen is uniek, dus het voedingsadvies is ook uniek. Bij Eressi sluiten we het advies aan op uw lijf en leven. Voeding die goed isvoor de één, is niet altijd goed voor de ander. We kijken vooral naar wanneer het u makkelijk afgaat om goed te eten. Door welk eten voelt u zich lekker?
Wanneer voelt u zich helder en fit?!

Werkwijze
Wilt u aankomen of afvallen? Een intensief traject starten of alleen eenmalig een voedingscheck? Er is van alles mogelijk. In een kennismakingsgesprek  nemen we de mogelijkheden door. We bespreken wat  uw wensen zijn en hoe we die doelen kunnen bereiken.

Steeds meer verzekeringen vergoeden een bezoek aan de gewichtsconsulent. De kosten van uw bezoek gaan niet ten kosten van uw eigen risico