De 30 dagen challenge.
zowel voor inspanning als ontspanning!

Vol met goede voornemens, maar moet je de stap nog zetten? Wil je je in 30 dagen meer ontspannen voelen? Of gewoon aan je conditie werken en fitter worden? Doe dan nu mee met onze 30-dagen Challenge. Wij helpen je op weg!

Je krijgt een meting, een voedingsanalyse en we stellen een persoonlijk trainingsschema voor je op. 30 Dagen lang ga je zelf aan de slag, met inspanning en/of ontspanning. Na deze periode kom je bij ons terug en doen we de laatste meting. Als beloning voor je inzet krijg je een heerlijke sport- of ontspanningsmassage. Deze plannen we in overleg in.

Let op: Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers. Kosten 89 euro p.p. Aanmelden kan via info@eressi.nl of telefonisch via 0229-262639.


Hoe werken wij:

Afvallen zonder dieet is de beste manier om blijvend kilo’s kwijt te raken. Er is een groot aanbod van diëten die allen beloven om in korte tijd veel kilo’s te verliezen. De meeste diëten leveren een tekort aan voedingsstoffen door eenzijdige voeding. Daarnaast leert men niet om het eetpatroon te veranderen en valt men vaak terug in oude eetgewoonten met als gevolg dat de kilo’s er weer aanvliegen! Verantwoord afvallen is afvallen met een blijvend ander eetpatroon. Daarnaast is lichaamsbeweging erg belangrijk.

Bij Eressi sluiten we het advies aan op uw lijf en leven. Voeding die goed is voor de één, is niet altijd goed voor de ander. We kijken vooral naar wanneer het u makkelijk afgaat om goed te eten. Door welk eten voelt u zich lekker en fit?

Werkwijze
Wilt u aankomen of afvallen? Een intensief traject starten of alleen eenmalig een voedingscheck? Er is van alles mogelijk. In een kennismakingsgesprek nemen we de mogelijkheden door. We bespreken wat uw wensen zijn en hoe we die doelen kunnen bereiken.

We helpen u na een uitgebreide intake, graag met het geven van een deskundig advies op maat gericht op het verbeteren van uw leef- en eetgewoontes.

De voordelen van onze werkwijze:
–              Geen dure maaltijdvervangers
–              Geen crashdieet of honger lijden
–              Gewoon lekker eten!

Wij zijn aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulente Nederland. De begeleiding door de BGN gewichtsconsulent wordt door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.
Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar!

Steeds meer verzekeringen vergoeden een bezoek aan de gewichtsconsulent. De kosten van uw bezoek gaan niet ten kosten van uw eigen risico