Nieuwsbrief Eressi
Via deze weg wensen wij u op de hoogte stellen van verandering bij Eressi. Wij hopen dat u de brief wilt doorlezen en wie weet zien wij u binnenkort in de praktijk.

Graag tot ziens!
Groetjes Sharon, Eva & Anita

Sporten onder begeleiding
Binnenkort gaan we begeleid sporten aanbieden bij Eressi. Persoonlijke begeleiding staat voorop. In kleine groepjes wordt u begeleid door een van onze fysiotherapeuten. Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen of alvast aanmelden? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@eressi.nl of informeer in de praktijk. Meer informatie volgt via Facebook en de website.

Nieuw: de maandelijkse column van Eressi
De tweede column van Eressi staat alweer online. Iedere maand verschijnt er een column op de website geschreven door een van onze fysiotherapeuten. Deze column is geschreven door Anita (colomn #2  Even een ontspannen momentje… zometeen… Heeft u ‘m al gelezen? (klik hier)

Nieuw: het inloopspreekuur
Bij het inloopspreekuur hoeft u zich niet aan te melden en kunt gewoon langskomen. Bent u aanvullend verzekerd dan worden de kosten (deels) vanuit de aanvullende verzekering vergoed.We kunnen dan uw klacht kort onderzoeken en aangeven wat verstandig is om te doen; wel of geen fysiotherapie, oefeningen meegeven, of toch even naar de huisarts. Actuele tijden van het inloopspreekuur vindt u hier.

Nog even wat ontspanning vóór de feestdagen
Ja, u leest het goed… vóór de feestdagen. We zijn er wat vroeg bij, maar veel van onze patiënten ervaren drukte en stress in aanloop naar de feestdagen. Heeft u zin in wat extra ontspanning? In de maanden november en december ontvangt u 5 euro korting bij 2 massage-afspraken van een uur. (max. 1 aanbieding per cliënt)

3 therapeuten!
De afgelopen paar jaar werkten we met 2 therapeuten bij Eressi; eigenaresse Anita van Lieshout en collega Sharon Lankhorst. Sinds begin 2017 is ook Eva Groen een vaste kracht bij Eressi. Klik hier voor informatie

Cadeautip
Op zoek naar een origineel idee voor bijvoorbeeld de kerst? Wij hebben leuke cadeaubonnen voor sport- of ontspanningsmassages. Uiteraard om cadeau te doen, maar ook voor uzelf. Vraag ernaar in de praktijk. Verder kunt u bij ons terecht voor de warmtesjaal. Heerlijk! Klik hier voor meer informatie

Anita met zwangerschapsverlof
Misschien bent u al op de hoogte, maar Anita is met zwangerschapsverlof. We verwachten dat ze begin volgend jaar weer in de praktijk begint.

Like onze Facebookpagina
Heeft u onze pagina al gezien op Facebook? Regelmatig komen er aanbiedingen en acties voorbij. Like onze pagina en blijf op de hoogte!

————–

U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Graag tot ziens in de praktijk! 

Groetjes Sharon, Eva en Anita

 

ERESSI FYSIOTHERAPIE – VOEDING – COACHING
A.J.M. van Lieshout
Bertus Aafjeshof 80
1628VK Hoorn
0229-262639
info@eressi.nl
www.eressi.nl