#thuiskunjeooklekkerontspannen.

De hele zomervakantie 10 euro korting op een massage van een uur! Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

—————————–

De nieuwe workshops starten binnenkort.

Workshop: klachten aan arm, nek en schouders (RSI/KANS)
Werkt u veel met een computer of laptop? Zit u vaak op uw telefoon? En heeft u vaker last van uw armen, nek of schouders? Neem dan deel aan onze workshop ‘klachten aan arm, nek en schouders’. Tijdens onze workshop leert u hoe u het beste uw werkplek kunt inrichten. U kunt een foto maken van uw werkplek zodat we deze tijdens de workshop kunnen bespreken. We geven u informatie over de meest voorkomende nek schouderklachten en hoe u die het beste kunt voorkomen.

U ontvangt bij deelname aan een van de workshops een cadeaubon van 10,- euro voor bijvoorbeeld een herstellende sport- of ontspanningsmassage. 

– wanneer: vrijdag 22 februari van 9.00- 10.30
– kosten 24,95 euro per persoon (+cadeaubon van 10 euro p.p.)

Workshop: Stress
Wil je minder stress hebben? Je lekkerder voelen en beter slapen? De workshop Stress geeft inzicht in wat stress nou eigenlijk is en je krijgt praktische handvatten om je stressgevoel in de dagelijkse praktijk te kunnen verminderen. (+ een cadeaubon twv 10,- euro van de praktijk voor bijvoorbeeld een heerlijke ontspanningsmassage)

– wanneer: vrijdag 1 maart 2019 van 9.00 -10.30
– kosten: 24,95 euro per persoon (+cadeaubon van 10 euro p.p.) 


De 30 dagen challenge. 
zowel voor inspanning als ontspanning!

Vol met goede voornemens, maar moet je de stap nog zetten? Wil je je in 30 dagen meer ontspannen voelen? Of gewoon aan je conditie werken en fitter worden? Doe dan nu mee met onze 30-dagen Challenge. Wij helpen je op weg!

Je krijgt een meting, een voedingsanalyse en we stellen een persoonlijk trainingsschema voor je op. 30 Dagen lang ga je zelf aan de slag, met inspanning en/of ontspanning. Na deze periode kom je bij ons terug en doen we de laatste meting. Als beloning voor je inzet krijg je een heerlijke sport- of ontspanningsmassage. Deze plannen we in overleg in.

Let op: Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers. Kosten 89 euro p.p. Aanmelden kan via info@eressi.nl of telefonisch via 0229-262639.

———————-

De nieuwe privacy wetgeving AVG

Het zal u niet ontgaan zijn dat de Europese wetgeving sinds 25 mei van kracht is. Uw privacy is bij Eressi gewaarborgd. Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet zonder uw toestemming doorgespeeld aan derden. Mocht u vragen over hebben, stel deze gerust!

———————-

column # 4. Afvallen, aankomen, slap, sterk, moe, veel of weinig energie. Wat een strijd met mijn lijf en vooral met mezelf. Het moest voor mij toch echt weer… lees meer

———————

De nieuwsbrief is uit. Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.


Column #3 Het jaar door.
geschreven door Sharon

Zo, en dan is het al weer bijna kerst en is het jaar bijna voorbij. Bijna een jaar geleden ging ik weer aan het werk na mijn zwangerschapsverlof en wat vind ik het weer lekker om het aan het werk te zijn. Vooral omdat we dit jaar in de praktijk… lees meer

———

Column #2 Even een ontspannen momentje… zometeen…
geschreven door Anita van Lieshout.

Ik ben 36 weken zwanger en daar zit ik dan met mijn dikke buik… nog even een plintje op maat zagen. ‘Ik ga zo ff liggen’ hoor ik mezelf denken. Maar dan loop ik langs een balk die nog 1 laagje verf nodig heeft. Nou, die dan ook nog maar ff schilderen… ‘Daarna ga ik liggen’. lees meer

—————————
Nieuw bij Eressi: het inloopspreekuur

Bij het inloopspreekuur heeft u geen verwijzing nodig.  U hoeft zich niet te melden en kunt gewoon langskomen. Bent u aanvullend verzekerd dan zijn er geen bijkomende kosten. We kunnen dan uw klacht kort onderzoeken en aangeven wat verstandig is om te doen; wel of geen fysiotherapie, oefeningen meegeven, of toch even naar de huisarts.
We helpen u graag om van uw klachten af te komen.

Wanneer:
– woensdag 13 september 18.30 – 19.30 uur.
– maandag 17 september 8.30 – 9.30 uur.

—————

colomn #1  Yes, we mogen weer!

Ik zit in de auto, onderweg naar mijn werk en ik betrap mezelf erop dat ik mijn arm steeds in een andere houding leg. Mijn rechter schouder: hij doet geen pijn, maar hij voelt niet lekker. Eerlijk gezegd is dit niet het eerste autoritje waarin ik samen met mijn arm opzoek ben naar een lekkere houding, maar dit feit negeer ik voorlopig even voor het gemak. (lees meer)

————————

30 dagen challenge. Nog 5 plekken vrij!

Werken aan je zomer figuur? Doe mee met de 30 dagen challenge!
We zijn opzoek naar 10 personen die willen deelnemen.

Wie wil zich nou niet lekkerder en zekerder voelen voor de vakantie of nog een laatste kilootje kwijt? Doe mee met onze 30 dagen challenge. We gaan je meten: wat is je vetpercentage en spiermassa. Na 30 dagen doen we dat opnieuw. We geven je tips en adviezen en we zijn een mooie stok achter de deur, toch?!

De hele maand juni kun je starten. Maar let op. Vol = vol. De kosten zijn 39,95 per persoon.
Lijkt het je leuk en durf je de challenge aan te gaan met ons? Stuur dan een mailtje of bel even en we zetten je erbij op de lijst!

Lezing hardlopen.
Hoe kun je het beste je conditie opbouwen? Welke voeding is van belang  en hoe voorkom je blessures?

De lezing hardlopen geeft inzicht in hoe je het beste kan hardlopen, waar je op moet letten en hoe je het maximale resultaat kunt behalen uit jouw training. De lezing is geschikt voor mensen die (halve)marathons lopen, maar ook voor beginners! Tevens ontvang je een cadeaubon (twv 19,95) van de praktijk voor een voedingsadvies of sportmassage.

wanneer: donderdagavond 18 mei van 19.45 tot 21.15
waar: praktijk Eressi, Hoorn Kersenboogerd
kosten: € 19,95 per persoon*

Komt u ook?
Aanmelden kan via info@eressi.nl of bel 0229-262639

Lezing rugklachten

Hoe voorkom je dat je last krijgt van je rug? En als je last van je rug hebt, wat kun je daar dan aan doen? De lezing rugklachten geeft inzicht in hoe je het beste je rug kunt belasten en ontlasten. De lezing is geschikt voor iedereen die last heeft van zijn rug, maar ook voor mensen die dat juist graag willen voorkomen!

Je ontvangt een cadeaubon (twv 19,95) van de praktijk voor een sport- of ontspanningsmassage.

wanneer: datum wordt nog bekend gemaakt.
waar: praktijk Eressi, Hoorn Kersenboogerd
kosten: € 19,95 per persoon*

Komt u ook?
Aanmelden kan via info@eressi.nl of bel 0229-262639

Workshop Stress!

Piekeren, onrust, nek en/of rugklachten, slecht slapen, snel gefrustreerd, vermoeid, overmatig eten, het zijn allemaal voorbeelden wat stress met je kan doen.
Waar sta jij? Ben jij je grens al voorbij? Maar vooral hoe pak jij het aan!

De workshop Stress geeft inzicht in wat stress nou eigenlijk is en je krijgt praktische handvatten om je stressgevoel in de dagelijkse praktijk te kunnen verminderen. (+ een cadeaubon van de praktijk voor bijvoorbeeld een heerlijke ontspanningsmassage)

  • wanneer: dinsdagavond 21 maart  19.45 -21.15
  • waar: praktijk Eressi, Hoorn Kersenboogerd
  • kosten: € 19,95 per persoon*

Nieuwsgierig geworden? Je kan alvast een korte stresstest doen:
http://www.psychischegezondheid.nl/voorbeeld-stresstest

Workshop Sportvoeding
Meer uit je sport halen? Herstel je snel genoeg? Vaak last blessures? Tijdens de workshop sportvoeding gaan we in op wat voeding voor rol kan spelen. Tevens ontvang je een cadeaubon (twv 19,95) van de praktijk voor een voedingsadvies of sportmassage.

voor wie: iedereen die meer wil weten over voeding rondom sport.
wanneer: donderdagavond 23 maart om19.45 -21.15
waar: praktijk Eressi, Hoorn Kersenboogerd
kosten: € 19,95 per persoon.

Komt u ook?
Aanmelden kan via info@eressi.nl of bel 0229-262639