Nieuw bij Eressi: het inloopspreekuur

Bij het inloopspreekuur heeft u geen verwijzing nodig.  U hoeft zich niet te melden en kunt gewoon langskomen. Bent u aanvullend verzekerd dan zijn er geen bijkomende kosten. We kunnen dan uw klacht kort onderzoeken en aangeven wat verstandig is om te doen; wel of geen fysiotherapie, oefeningen meegeven, of toch even naar de huisarts.
We helpen u graag om van uw klachten af te komen.

Wanneer:
– woensdag 13 september 18.30 – 19.30 uur.
– maandag 17 september 8.30 – 9.30 uur.

—————

colomn #1  Yes, we mogen weer!

Ik zit in de auto, onderweg naar mijn werk en ik betrap mezelf erop dat ik mijn arm steeds in een andere houding leg. Mijn rechter schouder: hij doet geen pijn, maar hij voelt niet lekker. Eerlijk gezegd is dit niet het eerste autoritje waarin ik samen met mijn arm opzoek ben naar een lekkere houding, maar dit feit negeer ik voorlopig even voor het gemak.

Begin augustus is voor mij de volleybaltraining weer begonnen. We mogen weer. En man man, wat heb ik er toch weer zin in! Twee keer per week 1,5-2 uur training en in september gaat de competitie van start. Nu heb ik netjes in de zomerperiode hardgelopen en wat spierversterkende oefeningen gedaan, dus conditioneel ben ik niet slecht. Alleen is sportspecifiek trainen toch weer een heel ander verhaal. Wat spierpijn en wat pijntjes zijn aan het begin van een seizoen helemaal niet zo gek. Die pijntjes kennen we allemaal, toch?

Maar wanneer is een pijntje gewoon een pijntje en wanneer wordt het tijd om er wat mee te gaan doen? Die vraag stellen we ons allemaal wel eens. Veel van die pijntjes gaan ook wel vanzelf weer over. Met wat rust en gezond verstand kom je een heel eind. Maar blijven de pijntjes aanwezig bij rust en het gezonde verstand? Dan is het misschien een goede keus om er even naar te laten kijken.

En daar zit ik dan, in mijn auto, onderweg naar mijn werk, mijn ‘vervelende’ schouder negerend. De keuze makend de pijntjes te negeren, want ik vind het volleyballen weer zo leuk. Verstandig? Ook ik heb soms meer hoop en negeer de wijsheid. Misschien moet ik volgende week maar even op ons eigen inloopspreekuur binnen lopen…misschien…

Sportieve groet,

Sharon

inloopspreekuur:
– woensdag 13 september 18.30 – 19.30 uur.
– maandag 17 september 8.30 – 9.30

————————

30 dagen challenge. Nog 5 plekken vrij!

Werken aan je zomer figuur? Doe mee met de 30 dagen challenge!
We zijn opzoek naar 10 personen die willen deelnemen.

Wie wil zich nou niet lekkerder en zekerder voelen voor de vakantie of nog een laatste kilootje kwijt? Doe mee met onze 30 dagen challenge. We gaan je meten: wat is je vetpercentage en spiermassa. Na 30 dagen doen we dat opnieuw. We geven je tips en adviezen en we zijn een mooie stok achter de deur, toch?!

De hele maand juni kun je starten. Maar let op. Vol = vol. De kosten zijn 39,95 per persoon.
Lijkt het je leuk en durf je de challenge aan te gaan met ons? Stuur dan een mailtje of bel even en we zetten je erbij op de lijst!

 

Lezing hardlopen.
Hoe kun je het beste je conditie opbouwen? Welke voeding is van belang  en hoe voorkom je blessures?

De lezing hardlopen geeft inzicht in hoe je het beste kan hardlopen, waar je op moet letten en hoe je het maximale resultaat kunt behalen uit jouw training. De lezing is geschikt voor mensen die (halve)marathons lopen, maar ook voor beginners! Tevens ontvang je een cadeaubon (twv 19,95) van de praktijk voor een voedingsadvies of sportmassage.

wanneer: donderdagavond 18 mei van 19.45 tot 21.15
waar: praktijk Eressi, Hoorn Kersenboogerd
kosten: € 19,95 per persoon*

Komt u ook?
Aanmelden kan via info@eressi.nl of bel 0229-262639

Lezing rugklachten

Hoe voorkom je dat je last krijgt van je rug? En als je last van je rug hebt, wat kun je daar dan aan doen? De lezing rugklachten geeft inzicht in hoe je het beste je rug kunt belasten en ontlasten. De lezing is geschikt voor iedereen die last heeft van zijn rug, maar ook voor mensen die dat juist graag willen voorkomen!

Je ontvangt een cadeaubon (twv 19,95) van de praktijk voor een sport- of ontspanningsmassage.

wanneer: datum wordt nog bekend gemaakt.
waar: praktijk Eressi, Hoorn Kersenboogerd
kosten: € 19,95 per persoon*

Komt u ook?
Aanmelden kan via info@eressi.nl of bel 0229-262639

Workshop Stress!

Piekeren, onrust, nek en/of rugklachten, slecht slapen, snel gefrustreerd, vermoeid, overmatig eten, het zijn allemaal voorbeelden wat stress met je kan doen.
Waar sta jij? Ben jij je grens al voorbij? Maar vooral hoe pak jij het aan!

De workshop Stress geeft inzicht in wat stress nou eigenlijk is en je krijgt praktische handvatten om je stressgevoel in de dagelijkse praktijk te kunnen verminderen. (+ een cadeaubon van de praktijk voor bijvoorbeeld een heerlijke ontspanningsmassage)

  • wanneer: dinsdagavond 21 maart  19.45 -21.15
  • waar: praktijk Eressi, Hoorn Kersenboogerd
  • kosten: € 19,95 per persoon*

Nieuwsgierig geworden? Je kan alvast een korte stresstest doen:
http://www.psychischegezondheid.nl/voorbeeld-stresstest

Workshop Sportvoeding
Meer uit je sport halen? Herstel je snel genoeg? Vaak last blessures? Tijdens de workshop sportvoeding gaan we in op wat voeding voor rol kan spelen. Tevens ontvang je een cadeaubon (twv 19,95) van de praktijk voor een voedingsadvies of sportmassage.

voor wie: iedereen die meer wil weten over voeding rondom sport.
wanneer: donderdagavond 23 maart om19.45 -21.15
waar: praktijk Eressi, Hoorn Kersenboogerd
kosten: € 19,95 per persoon.

Komt u ook?
Aanmelden kan via info@eressi.nl of bel 0229-262639