Corona update

Wij zijn open, maar met extra maatregelen.
U kunt bij ons gewoon een afspraak maken voor fysiotherapie, voedingsadvies of coaching.
– Wij zijn open voor 1 op 1 behandeling voor nood-zorg.
– Alle andere klachten (ook voor nieuwe cliënten/klachten) maken wij gebruik van video-consulten. Deze consulten worden op dezelfde manier vergoed door de zorgverzekeraar als wanneer u bij ons in de praktijk zou komen.

Eressi Thuiswerktips 2

De tweede video van Eressi Thuiswerktips staat online. In deze video geven we uitleg over de hoogte en afstand van de monitor. Steun jij ook vaak met je arm onder je hoofd? Misschien dat deze tips je kunnen helpen om minder spierspanning te krijgen in je nek en schouders.

Wil jij graag persoonlijke tips over jouw thuiswerkplek? Stuur ons een foto en wij gaan je helpen.

Eressi thuiswerktips 1

De eerste video met tips gaat over ‘thuiswerken met een laptop’. Een korte instructievideo met simpele tips om het werken met een laptop minder belastend te maken.
Binnenkort volgen er meer video’s. Onder andere over voeding, coaching, mindfulness en nog meer instructies voor het werken met een laptop of pc.
Klik hier voor de video Eressi tips: thuiswerken met de laptop

!!Sharon 5 jaar in dienst bij Eressi!!

Lieve Sharon, dank je wel voor al je harde werk en luisterend oor de afgelopen 5 jaar. Op naar nog meer mooie jaren samen!

Workshops

Er staan 4 nieuwe workshops gepland. Sportvoeding, Mindfulness, Lekker in je lijf en een workshop over sportblessures. Kijk hier voor meer informatie over deze workshops.

© 2020 Eressi

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑