Een lager ziekteverzuim en personeel zonder klachten?

In bedrijven waar hard wordt gewerkt, ontstaan vaak situaties waarin het lichaam zwaar wordt belast. Dit kan resulteren in een hoog ziekteverzuim. Dit kan resulteren in een financieel probleem, maar ook een personeelstekort.
Al jaren helpen wij bedrijven om hun ziekteverzuim te verlagen. We begeleiden werknemers individueel (ook buiten kantooruren), voeren werkplekanalyses uit en geven workshops op locatie. Met name gericht op de verbetering van de eigen verantwoordelijkheid van de werknemers.

Wat kunnen wij u bieden:

  • Individuele fysiotherapie. Vaak is een afspraak binnen 24 uur mogelijk, ook buiten kantooruren. De kosten hiervan kunt u als werkgever betalen, maar ook kan de zorgverzekering van de werknemer deze kosten dragen. Een dag minder ziekteverzuim scheelt aanzienlijk in de kosten.
  • Workshop. Wanneer meerdere werknemers last hebben van nek, schouder en armklachten, komen we op locatie. De voorlichting duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens de workshop gaan we in op algemene gezondheidsadviezen. We adviseren niet alleen een goede werkhouding, maar benadrukken juist waarom deze zo belangrijk is! Wanneer zijn uw werknemers het meest bevattelijk voor klachten, waar komt dat door en wat zouden ze zelf kunnen doen om het risico erop te beperken.
  • Werkplekanalyse. We zien regelmatig werkplekken die voorzien zijn van de beste bureaus en stoelen. Echter staan deze vaak verkeerd ingesteld of worden verkeerd gebruikt. Hetgeen alsnog klachten kan veroorzaken. Wij komen op locatie en passen direct met de werknemer de werkplek in. Alle bevindingen worden vastgelegd in een rapport.  Bent u ook benieuwd wat wij kunnen betekenen voor Uw bedrijf? Wij helpen u graag!

Wacht niet tot het ziekteverzuim stijgt, maar werk ter preventie daarvan. Voorkomen is beter dan genezen!

Bent u ook benieuwd wat wij kunnen betekenen voor Uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op. 0229-262639 of mail naar info@eressi.nl